Редактор: e-mail: кадри: bTV, БНТ Недопустимо е да излезе един запис от дома

...
Редактор: e-mail: кадри: bTV, БНТ Недопустимо е да излезе един запис от дома
Коментари Харесай

Вежди Рашидов на практика призна, че записите на Борисов са истински: Всеки може да си псува вкъщи

Редактор: 

e-mail: 

фрагменти: bTV, БНТ 

Недопустимо е да излезе един запис от вкъщи на министър-председател. Всеки може да псува у дома, това е неговото пространство. Това съобщи в студиото на bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов. „ Някой е за трепане там “, добави той.

„ Моят език е един пред вас, у нас е друг, това е моето пространство “, изясни Рашидов. „ Има грехове, има и амнистия “, по този начин той изясни обстановката сред ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева и премиера Бойко Борисов. Той въпреки всичко добави, че се чака да се откри дали обидната репликата на министър-председателя за нея във въпросния запис не е монтаж.

„ Аз в комплицирани протестърски разбори не влизам “, това отговори Вежди Рашидов на въпрос дали разпознава гласът и езика на Бойко Борисов на записите.Той обаче призна, че е водил персонални диалози с премиера по тематиката. 

„ Вие очевидно не разбирате от изкуство “, това сподели ръководителят на парламентарната комисия по просвета, когато беше помолен да разяснява дарените на кърджалийския спектакъл от Цвета Караянчева остарели килими.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР